Evenementen

Het maakt niet uit of u ons als bedrijf bezoekt of als particulier, als groepje vrienden of als vereniging. Wij verzorgen alle onze aktiviteiten op maat voor het gezelschap dat deel wil nemen. Laagdrempeligheid is voor ons geen probleem. We kunnen het iedereen naar de zin maken.

Wij verzorgen:

  • Demo’s en clinics op sportdagen, openingen van bedrijven of skatebanen/veldjes
  • Skateclinics
  • Steppen / steptochten
  • Wintersportreizen

Enkele voorbeelden van de vele “op maat – mogelijkheden”:

Voorbeeld 1, Skaten en steppen:
Skateclinics op verschillende niveau’s (tot en met freestyle) op een locatie naar keuze (bijv. het Vondelpark), vervolgens een door ons verzorgde tocht skaten of steppen en afsluiten met een etentje/barbeque. Alleen steppen is natuurlijk ook mogelijk (en laagdrempeliger).

Voorbeeld 2, Steptocht:
Als je je niet vies wilt maken, maar lekker laagdrempelig sportief en eventueel cultureel bezig wilt zijn kun je met ons op een locatie naar keuze een steptocht maken. We zijn helemaal thuis in Geertruidenberg en Oosterhout. Daar bieden we meestal arrangementen van twee uur aan. Met of zonder VVV-gids en horeca.

Voorbeeld 3, Opening of evenement:
Er worden met of zonder inschrijving clinics (korte lessen) in “safe en cool” skaten verzorgd. Bij de uitleenunit kun je terecht voor je leenskates, step of skateboard en allerlei informatie over skaten. Eventueel afgewisseld met demo’s en/ of speciale workshops. U kunt ons ook de muziek laten verzorgen. Voor kinderen kan er een kinderparcours of een (gezins)skatetocht  georganiseerd worden.

Voorbeeld 4, Wintersportreis op maat:
U heeft een groep waarvoor u een wintersportreis wilt organiseren en u geeft graag alle zorg uit handen. Snow Eventures helpt u daarbij. Van hotelboeking tot verzorgen van lessen door eigen Nederlandstalige instructeurs. We regelen het. Kijk ook op www.snow-eventures.nl