Skaten

Skate Eventures is ontstaan vanuit het verzorgen van skateles. Toen het IJ-tunnel-ongeluk gebeurde hebben we samen met een paar andere skate-scholen in opdracht van VWS een rijkserkende skate-instructeurs-opleiding ontwikkeld. Deze is ondergebracht bij Skatebond Nederland.

Vanaf het moment dat de instructeursopleidingen door heel Nederland verzorgd werden waren we in staat om op willekeurig welke plaats een skate-evenement op maat neer te zetten. Vanaf dat moment is Skate Eventures ontstaan.

We verzorgen evenementen waarin maatwerk, plezier, succeservaring en veiligheid een mooie mix maken.

Niet heel veel later kwamen we er achter dat, ondanks onze enorme bezieling in het skateles-geven skaten niet voor ieder bedrijf laagdrempelig genoeg was. We kochten daarom steps en richten onze skate-stepunit in. Deze nemen we op dit moment mee naar iedere gewenste plaats in Nederland.

Omdat het in de winter wat rustiger is met skaten hebben we onze wintersportactiviteiten geprofessionaliseerd. We beschikken over de juiste diploma’s, kennis en ervaring om reizen voor ieder gezelschap op maat te maken. In combinatie met Michel’s sportmassage en -verzorgingsachtergrond is iedere groep tot het gewenste niveau te begeleiden.

Veel plezier met het lezen van de site.

Hopelijk tot ziens op uw evenement!!